Vi målar din fasad så den blir som ny

Putsad fasad - Träfasad

Vi målar din fasad så den blir som ny

Putsad fasad - Träfasad

Proffs på fasadmålning i Uppsala

Är din husfasad i behov av en rejäl uppfräschning? Då rekommenderar vi att du kontaktar oss – vi är erfarna och kunniga inom fasadmålning och har lyft många hus med väl utförda arbeten. Vi målar och renoverar fasader åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Välkommen att kontakta oss så blir vi din pålitliga expert på fasadmålning i Uppsala. Du kommer garanterat att bli nöjd med resultatet.

Vi hjälper dig gärna med rådgivning och besiktning så att din fasad får rätt behandling i rätt tid.

fasadmålning Uppsala

Vi använder de bästa färgerna och materialen

Om du letar efter ett pålitligt och professionellt fasadmålningsföretag kan du vända dig till oss. Vi specialiserar oss på att ge ditt hus eller fastighet den perfekta målning det förtjänar.

Vårt erfarna team av målare har många års erfarenhet inom området och garanterar resultat av högsta kvalitet varje gång. Vi använder endast de bästa material som finns tillgängliga för att säkerställa att den färdiga produkten är felfri och långvarig.

Vi ger mervärde till fastigheter

Vi förstår hur viktigt det är att se till att din byggnad har ett vackert och iögonfallande yttre utseende, och därför är vi mycket stolta över vårt arbete. Vårt mål är att tillhandahålla fantastiska fasader som får din fastighet att sticka ut från omgivningen och som ger mervärde till varje fastighet. Oavsett om du är ute efter en elegant design eller något mer djärvt, hjälper vi dig att få fram det bästa ur din fasad.

Vi tar både stora och små projekt

Vi kan ta oss an alla typer av projekt, från målning av bostäder till kommersiella och industriella målningsarbeten. Vårt team är dedikerat till att tillhandahålla tjänster av högsta möjliga kvalitet, så att varje kund kan få en fantastisk upplevelse med oss. Kontakta oss redan idag för mer information om våra tjänster eller för att få en uppskattning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få din byggnads exteriör att se ut på bästa sätt!

Fasadmålning Uppsala ger många fördelar

  • Att måla fasaden på ditt hem eller företag kan avsevärt förbättra dess utseende och värde.
  • Det hjälper till att skydda konstruktionen mot hårda väderförhållanden, som starka vindar, regn och snö.
  • Ett nytt lager färg gör det lättare att rengöra smuts från ytan.
  • Den nya färgen kan också fungera som ett bra sätt att ge din fastighet ett uppdaterat utseende utan att behöva göra stora renoveringar.
  • Regelbunden målning hjälper till att förhindra skador orsakade av skadedjur som termiter, som kan bli dyra om de inte kontrolleras.
  • Att underhålla målade ytor är ofta mycket mer kostnadseffektivt än att byta ut dem helt och hållet på grund av slitage.
  • Sist men inte minst ökar en målad fasad husets attraktionskraft och kan hjälpa dig att locka potentiella köpare om den är till salu.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av en fasadmålning i Uppsala.

Experter på fasadmålning