Om oss

Fasadrenovering med kvalitet i fokus

Välkommen! Vi erbjuder helhetslösningar för exteriör renovering och energibesparing för fastigheter i Uppsala med närområde. Vår långa erfarenhet och höga kvalitet har hjälpt oss att genomföra många lyckade projekt under åren. Våra målare och hantverkare har förnyat och snyggat till stora och små fasader för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Helhetslösningar inom fasadrenovering

Vår målsättning är att kunna erbjuda helhetslösningar för exteriört underhåll av fastigheter, alltid med högsta kvalitet och finish.. Dessa tjänster utgör grunden för att kunna göra stora energibesparingar som hjälper våra kunder att spara stora summor årligen.

Alla våra anställda är certifierade inom sina respektive områden och våra uppdrag är ansvarsförsäkrade.

Vi har miljön i fokus och arbetar med miljövänliga och återvinningsbara produkter i så stor utsträckning som möjligt. Våra arbeten kommer med kvalitetsgaranti och alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade.

Vi hanterar alla typer av fasader

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder fasadrenovering och målningstjänster av högsta kvalitet. Vårt team av hantverkare har stor kompetens och erfarenhet av alla typer av yttre fasader, från stuckatur och gips till trä, aluminium, vinyl eller tegel. Vi förstår att det är viktigt för dig att ha en välskött exteriör som ser bra ut och håller i många år. Vårt mål är att se till att din fastighet ser så bra ut som möjligt samtidigt som den tål elementen över tid.

Vi tar både små och stora jobb

Vi erbjuder även andra hantverkstjänster för att hålla ditt hem eller företag snyggt. Vårt erfarna team kan hantera alla projekt, från enkla reparationer och underhåll till omfattande renoveringar och fullständiga restaureringsprojekt. Du kan räkna med oss för kvalitetsarbete som överträffar förväntningarna varje gång. Låt oss visa dig varför vi är det bästa valet för fasadrenovering och målning i stan! Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Erfarna renoveringsproffs i Uppsala